f1 bahrein kwalificatie

Mis niets van de Formule 1 en de prestaties van Max Verstappen dit seizoen. GP Bahrein 2022.


Lpfjh10hnpen5m

Het Franse fabrieksteam beleefde een gedegen pre-season test in Bahrein en heeft goede hoop op een succesvol seizoen.

. De sessie kende één lange rode vlag-situatie nadat er brand ontstond bij de remmen van de achterwielen. Haas F1 zou de openingsdag van de wintertest in Bahrein kunnen missen na een vertraging doordat het vliegtuig waarin de lading vracht met onderdelen aan de grond is gezet. Charles Leclerc en Max Verstappen maakte de top-drie van de ochtendsessie in Bahrein compleet.

Lange tijd werd de race in daglicht verreden totdat de organisatie in 2014 ter ere van de tiende editie van de Grand Prix in Sakhir besloot om er een nachtrace van te maken. Om 1600 uur krijgen alle F1-coureurs weer een kans om zich verder voor te bereiden op de kwalificatie en race. Volg live de F1 in 2022.

Laatste F1 nieuws. 2 days agoPierre Gasly was verrassend de snelste in de eerste vrije training op het Bahrain International Circuit. De Grand Prix van Bahrein werd in 2004 voor het eerst georganiseerd en was de eerste Formule 1-race in het Midden-Oosten.

25 - 27 mrt. Zo 1600 - 1800. Deze tijd zette de coureur al redelijk vroeg in de sessie.

F1-Coureurs f1-standen f1-uitslagen en informatie over alle f1-races. Haas kan test in Bahrein missen vanwege vertraging met luchtvracht. Esteban Ocon heeft de snelste tijd van de eerste sessie van de vrijdag weten te rijden met een 134276.

Het laatste nieuws over Formule 1 en Max Verstappen. 18 - 20 mrt. Volg VT2 van de GP van Bahrein via ons liveblog.

Alpine mikt op plekje in Q3 tijdens F1-opener Bahrein Het Alpine F1 Team hoopt tijdens de start van het seizoen 2022 te kunnen strijden om een plek in de top tien. Za 1600 - 1700. De brief die opgesteld is door Sayed Ahmed Alwadaei en in handen is gekomen van de BBC gaat in op de schending van de mensenrechten nadat de race in Bahrein verlengd is met vijftien jaarHet contract staat lijnrecht tegenover de claim van vorig jaar waarin de F1 geweld en schending van mensenrechten zeer serieus neemt.

Mercedes verschijnt met extreem aangepaste W13 in Bahrein sidepods zo goed als verdwenen. Formule 1 met livetiming en liveblogs van alle races. Wie gaat deze oefensessie als snelste besluiten.


Grid 4th Max Verstappen Red Bull Silverstone 2019 Max Verstappen Red Bull F1 British Grand Prix


Vettel Vs Verstappen At The 2019 British Gp Scuderiaferrari Driver Sebastianvettel Ploughed Into The Back Of Redbullracing Driver Maxverstappen Du Fernanda


Verstappen Crasht Tijdens De Kwalificatie In Bahrein Bahrein Formule 1


Trzfgn2bb2wiym


4rsd8bu0nxhlrm


Let The Good Times Roll Canadian Grand Prix International Park Racing


Pin On Max Verstappen


5xuzcatha Qqsm


5xuzcatha Qqsm

Comments

Popular posts from this blog

jejak lokasi melalui nombor telefon

how much does perm cost at a salon

cara solat jenazah ghaib